Translate

søndag den 5. maj 2013

Dejlig weekend

Endnu en skøn weekend med en blanding af familiehygge og have arbejde.


Det startede lørdag med frokost hos bror og svigerinde, de havde i fællesskab lavet den helt fantastiske pulled pork, burgerboller med hjemmelavet barbecuedressing, salat, coleslaw og dette lækre kød, mums det var bare rigtig lækkert. Noget der helt sikkert skal prøves herhjemme.

 
 
Afslapning i haven efter dette herlige måltid, hvor flere familiemedlemmer forsøgte sig som golfspillere, nogle bedre end andre, det er skisme svært at ramme den bette bold :)
 
 
Dagen sluttede af med kaffe, varm chokolade, hjemmebagte boller og en lækker æblekage, så der var ikke behov for mere mad den dag.
 
 
Søndag er hjemmedag, manden min skulle på job, så jeg måtte have gang i plæneklipperen for første gang i år, heldigvis ikke noget problem at starte den, den kører på el :) har hørt at andre ikke havde det så nemt med at starte deres. Har brugt en times tid på at hive ukrudt op, så nu er det vist på tide at holde pause.
Det er nu dejligt at det endelig er blevet lunt, men med det vælter det også frem med mælkebøtter og andet ukrudt, så om et par dage kan jeg starte forfra.
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar