Translate

mandag den 22. april 2013

Dejligt med forår

Jeg har idag haft travlt i vores lille have, endelig blev der lidt lunt i vejret, så der var mulighed for at komme lidt i haven.

Vi har jo startet et lille projekt op som hedder hyggehjørne med daybed, og det varer ikke længe før det er klar til sommerens komme.
Mangler dog stadig en god madras men den kommer i næste weekend, var så heldig at min søster havde en i overskud, så forhåbentlig er hyggehjørnet færdig til brug fra 1. maj.

Sådan ser det ud lige nu:Skal have samlet mange flere puder sammen og have fundet et lækkert kludetæppe til fusserne, men det skal nok blive til et dejligt hyggested til sommer. Skønt at kunne snuppe en lille lur i solen når man kommer træt hjem fra job.

I modsat ende af haven er der plads til at spise, er ikke færdig, men det ser da nogenlunde ud nu, mangler en masse blomster men de skal nok komme, har en del til forspiring i udestuen.1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
    Har også en plan om et par paller til haven istedet for de dyre solsenge, det kunne være dejligt og ligge og slænge sig i solen på sådan en seng <3

    Skal bare ud og have søgt efter nogen paller;-)

    Knus Susi

    SvarSlet