Translate

søndag den 26. maj 2013

En dejlig weekend

Vores Dag li` brugs kæmper for livet og der bliver gjort en hel del for at få flere til at handle lokalt, vi har derfor lavet konto, hvor vi sætter penge ind, for vores vedkommende lidt hver måned.

Lørdag formiddag bød bestyrelsen på morgenkaffe og rundstykker, der var bagagerumsmarked, besøg af veteranbilerne fra filmen om Hvidstensgruppen ( de tilhører to mænd fra byen ), vores elinstallatør og brugsen havde 20 % på alt i butikken. Kl 12.00 blev den store grill startet og der var lækre pølser.
Håber det lykkes at redde brugsen, det vil være trist hvis den forsvinder, for så dør vort lille samfund da helt.Søndag formiddag kom min søster og to niecer på besøg, vejret var helt fantastisk, vi kunne sidde i haven og nyde solen.
Min store niece er helt skudt i at komme på loppemarked og rode i gamle ting, og det er jeg jo også, så vi kunne hurtigt blive enige om, at vi måtte afsted til de lokale markeder.
Første stop var Mosevangs landhandel, og det er bestemt et besøg værd hvis I skulle komme forbi Nørager ved Hobro. Der var så mange ting fra gulv til loft, tog et par billeder, men de er ikke gode, måske I kan fornemme hvor meget der var.


Jeg købte en gammel fransk vinkasse og en retro hakker, snitter dims, i original æske. Niecen fandt en gammel retro lampe, et spejl i teaktræ og et vækkeur af ældre dato. Søster fik en ældre barne havestol og en gryde til haveplanter.


Videre mod Vive ved Hadsund, her er en skæg lille biks, med sager fra gulv til loft, der er kun lige plads til at sno sig i gangene, men øv, han havde ikke åbent, så der skal vi hen næste gang de kommer på besøg. På vej hjemad, smuttede vi lige ind forbi Grethe som har Laden i Valsgård, hun havde ikke åbent men vi fik lov at kigge ind, jeg købte et børnebord med to stole og en lille fin holder til flasker, billede kommer senere.

Så en rigtig god shoppe søndag, omkring Rema 1000 i Ålestrup og så hjem til grill bøf og salat, skønt når vejret tillader det.

Vi er også i gang med at planlægge ferien til Grækenland, manden og jeg har jo fået en liste med det vi skal huske, og vi er altså startet med at fylde i kufferten, søster skulle lige se om det nu også kan gå an, hun er jo et kendt ansigt på øen, hun har rejst dertil i 15 år, så der bliver nok lagt mærke til os to "nye", så det er med at have orden i sagerne :)2 kommentarer:

 1. Der er mange købmænd der må lukke men jeg håber i kan beholde jeres Brugs.
  Hyggeligt med morgenbord :)

  Søde piger der sidder i bilen og ser ud til de nyder dagen. :)

  Ha' en fortsat dejlig dag søde <3
  Stort knus
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt og dejligt i støtter op om jeres lokale brugs.

  Hyggeligt med gode loppefund.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet